WORD DONATEUR

De stichting is grotendeels afhankelijk van geld van derden om de belangen van modellen in de ruimste zin van het woord goed te kunnen behartigen, daarom kan de Lodge je steun goed gebruiken. Er zijn verschillende manieren om Stichting Model Lodge te steunen.

1. Donateur

2. Sponsor

 3. Vrienden van Stichting Model Lodge

4. Participatie

5. Anonieme giften

Donateur

Modellenwerk is voor het gros van de modellen flink onderbetaald, dus naast een inschrijf bijdrage om een aantal basis onderdelen te dekken kan van een model geen grotere bijdrage worden verlangd.

Als donateur doneer je geld aan de stichting, die daarmee de doelstelling kan verwezenlijken. Je wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen, veranderingen en events van de stichting; je krijgt uitnodigingen voor events die de stichting organiseert. Wanneer je dat aangeeft kan je worden opgenomen in de lijst van donateurs waarmee je openlijk aangeeft achter de doelstellingen van de stichting te staan en deze te steunen.

Sponsor

De sponsoren kunnen zowel geldelijk als materieel de stichting ondersteuning bieden. Zoals gezegd is de stichting afhankelijke van donaties en sponsorgelden, maar ook van materiele ondersteuning bij events en bij het ondersteunen van modellen bij hun bewustwording van de rechten, bij trainingen, bij coaching, en in de toekomst bij onderdak en vervoer. Uiteraard krijgen sponsoren uitnodigingen voor events en wordt je op de hoogte gehouden van allerlei belangrijke veranderingen en vorderingen om de omstandigheden van modellen te verbeteren.

Je wordt opgenomen in de lijst van sponsoren, die te zien is op onze website, waarmee je openlijk aangeeft achter de doelstellingen van de stichting te staan en deze te steunen.

Tevens bestaat voor enkele grote sponsoren om hun logo en/of naam te verbinden met de stichting in allerlei vormen, zoals website, kleding, flyers, brochures, posters, enz.

Vrienden

Als vriend van de Lodge onderschrijf je de doelstellingen van de stichting. Voor € 10,00 per jaar kan je 'vrienden van Model Lodge' zijn en je wordt opgenomen in de mailing waarmee je op de hoogte gehouden wordt van de vorderingen, veranderingen en events van de stichting.

Participatie

Op verschillende manieren kan je participeren en zo de stichting ondersteunen. Zo kan je ook als vrijwilliger of als professional belangeloos meewerken aan evenementen, maar je kan ook zelf acties organiseren om een bedrag te verzamelen voor de stichting. Of het nu koekjes bakken is of hele grote inzamelacties, wij zijn overal blij mee.

Anonieme giften

Wil je de stichting geldelijk ondersteunen, maar wil je liever niet genoemd worden als donateur en sponsor, dan kan dat uiteraard.

LID VAN DE STICHTING

Modellen die ingeschreven staan bij de Lodge krijgen op allerlei gebied support om hun hobby of beroep veiliger, beter en plezieriger uit te oefenen. Ze krijgen trainingen, informatie, (groeps) kortingen bij leuke merken en winkels, fikse kortingingen op portfolioshoots, maar bovenal heel heel veel kracht en energie om vooral te doen wat je leuk vindt: model zijn! Lidmaatschap is voor een heel jaar en is 30,00

DONATEUR

De stichting is grotendeels afhankelijk van geld van derden om de belangen van modellen in de ruimste zin van het woord goed te kunnen behartigen, daarom kan de Lodge je steun goed gebruiken. Donateurs met een donatie van meer dan 20,00 krijgen ook uitnodigingen voor de verschillende evenementen,

Meer over the lodge

Missie

The Model Lodge, of de Lodge, heeft als missie het reguleren van de richtlijnen ten aanzien van de rechten van modellen in de modewereld en in de fotografie, zowel professioneel als in de ..


Lees verder

Certificering

Upcoming events

sat
30
Jun

Catwalk Training

Please note that this is an externally run event.
Tips & Tricks door catwalk coach Lyron Martina
Lees verder
Thu
07
Jul

Don't Tell My Booker

Fashion Week kick off party
Please note that this is an externally run event.
Lees verder
tue
10
Jul

I AM MODEL

Modellen info dag van Amsterdam Fashion WeekLees verder
wed
11
Jul

Model Dinner

Please note that this is an externally run event.
Modellen en opdrachtgevers ontmoeten elkaar op een leuke manier.Lees verder
Zie alle events →