ERVARINGEN

De Model Lodge wil een veilige plek zijn voor modellen, een ondersteuning op juridisch en mentaal gebied, een plaats van kennisoverdracht, maar ook een plaats waar een model haar of zijn verhaal kwijt kan, daarom kan je bij de Lodge je verhaal kwijt en het wordt gelezen, met je besproken en serieus genomen.

Deel je ervaringen, positieve en minder leuke momenten, aanbevelingen, klachten, dingen die je zelf opgelost hebt, fantastische foto’s die je aan een shoot over gehouden hebt, of foto’s die je nooit hebt gekregen, ondanks een contract. Wat het ook is, je kan bij ons alles kwijt en waar nodig komt er feed-back; een vraag om meer informatie, een telefoontje met ondersteuning, een juridisch advies, een “wauw, wat een gave foto’s!”, of gewoon een berichtje.

De Lodge gelooft dat fashion nog steeds met een hoofdletter F is en zal nooit je ervaringen p[ een pagina hier op de site posten. Ervaringen en foto’s die je deelt zullen ook niet gepubliceerd worden, ook niet de namen met wie je positieve of negatieve ervaringen hebt, ook niet jouw naam. Wel moet je bij het delen van ervaringen, foto’s, klachten of aanbevelingen je naam, leeftijd en telefoonnummer vermelden, anders kunnen we niet de juiste feed-back geven op welke manier dan ook.

Je kan je ervaring kwijt op ervaringen@modellodge.com

 

Upcoming events

sat
30
Jun

Catwalk Training

Please note that this is an externally run event.
Tips & Tricks door catwalk coach Lyron Martina
Lees verder
Thu
07
Jul

Don't Tell My Booker

Fashion Week kick off party
Please note that this is an externally run event.
Lees verder
tue
10
Jul

I AM MODEL

Modellen info dag van Amsterdam Fashion WeekLees verder
wed
11
Jul

Model Dinner

Please note that this is an externally run event.
Modellen en opdrachtgevers ontmoeten elkaar op een leuke manier.Lees verder
Zie alle events →

Meer over the lodge

Missie

The Model Lodge, of de Lodge, heeft als missie het reguleren van de richtlijnen ten aanzien van de rechten van modellen in de modewereld en in de fotografie, zowel professioneel als in de ..


Lees verder

Certificering