EVENTS

Vanuit de Lodge worden er regelmatig evenementen en trainingen georganiseerd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel evenementen die in het land door andere organisaties worden gegeven. Vanuit de Lodge geven we melding van bepaalde evenementen die hetzij landelijk zijn of onze steun hebben. Wanneer het gaat om een evenement dat niet door de Lodge is georganiseerd, staat er bij dat het om een extern event gaat, wij hebben dan geen invloed op de inhoud.

Wil je ook je event in deze lijst? Mail dan naar events@modellodge.com met een beschrijving van je event.

 

sat
30
Jun

Catwalk Training (evenement met entreekosten)

Please note that this is an externally run event.
Tips & Tricks door catwalk coach Lyron Martina

Tijdens het Rotterdam Loves Fashion event is Lyron Martina, bekend van het TV programma 'The Face' van de partij om catwalk training te geven. Het is voor velen DE uitgelezen kans om nu eens van een jurylid persoonlijk te horen wat je al goed doet en wat eventueel nog verbetert moet worden.

Read more →
thu
07
Jul

Don't Tell My Booker (evenement met entreekosten)

Please note that this is an externally run event.

Official Amsterdam Fashion Week Kick-Off Party

Psst, de Amsterdam Fashion Week komt er weer aan! En om dit fijne modefeestje dit jaar goed af te trappen, opent Panama op zaterdag 7 juli haar deuren voor de hottest fashion party in town; Don’t Tell My Booker. Dit internationale modefeestje is in Parijs, New York en L.A officieel verbonden aan de fashion weeks aldaar. En nu dus ook aan die van Amsterdam.

Read more →
tue
10
jul

 I AM MODEL (vrij entree)

Modellen info dag tijdens Amsterdam Fashion Week

Dinsdag 10 juli organiseert de Lodge in samenwerking met Amsterdam Fashion Week het event I AM Model. Iedereen die model is kan langs komen op de Dam en zich laten informeren bij ons, zich aanmelden en meteen over de unieke IAMSTERDAM catwalk lopen die speciaal voor dit event en Amsterdam Fashion Week op de Dam staat. Elk uur wordt uit alle modellen iemand gekozen die tijdens de Fashion Week special guest zal zijn van Amsterdam Fashion Week.

Read more →
wed
11
jul
Please note that this is an externally run event.

 MODEL DINNER (evement met entreekosten)

Modellen en opdrachtgevers ontmoeten elkaar op een leuke manier

Wat is nou leuker dan ergens wat drinken of een hapje nemen en dan ineens gecast te worden voor een leuke opdracht? Bij de Model Dinners is dat ook precies de bedoeling! Gewoon jezelf zijn, en voor je het weet sta je met een hapje in je ene hand en de pen voor de handtekening in je andere hand. Model Dinner brengt modellen en opdrachten samen in een ontspannen sfeer.

Er zijn mogelijkheden voor nieuwe foto's, make-overs en algemene tips. Je hoeft helemaal niets, alles mag. Het grote voordeel is dat er daadwerkelijk direct gecast kan worden, dus wanneer een opdrachtgever denkt dat jij het nieuwe gezicht bent voor een merk of instelling, dan krijg je het direct te horen

Read more →
sun
15
jul
Please note that this is an externally run event.

 GET NOTICED BE HEARD (evement met entreekosten)

Modellen en opdrachtgevers ontmoeten elkaar op een leuke manier

Carina Personal Styling organiseert een inspirerende modeshow ‘Get Noticed Be Heard’ over hoe je je persoonlijkheid optimaal kunt uiten in je kleding en accessoires. De show vindt plaats in het Tassenmuseum (Herengracht 573, Amsterdam) tijdens de Amsterdam Fashion Week / downtown programma op zondag 15 juli van 14.30 - 17.00 uur. Modellen zijn echte vrouwen en laten hun persoonlijkheid zien in Nederlandse ontwerpen.

Read more →
sat
21
jul
Please note that this is an externally run event.

 INTO FASHION LAUNCH PARTY (evement met entreekosten)

Party ter ere van de launch van de website 'so into fashion'

Op zaterdag 21 juli a.s. organiseert Just Sayin’ in samenwerking met The New Fashion Society een fashion launch party voor de nieuwe mode website ‘So Into Fashion’.

Op deze avond word je verwelkomt met een drankje en krijg je de kans om creatieve en inspirerende personen te ontmoeten. Tijdens het lanceringsfeest kun je leuke kleren, fantastische tassen en prachtige sieraden kopen van diverse designers. Raak geïnspireerd door modeshows van nieuwe/opkomende ontwerpers en geniet van de lancering van de ‘So Into Fashion’ website.

Read more →
sun
22
jul
Please note that this is an externally run event.

 MODEFABRIEK (evement met entreekosten)

Jaarlijkse modevakbeurs

Modefabriek streeft ernaar een innovatieve en karakteristieke modevakbeurs te zijn voor labels die zich onderscheiden door uniciteit, kwaliteit en continuïteit. De belangrijkste kernwaarden en pijlers van de beurs zijn high-end, trendsettend, creatief en vernieuwend.

Modefabriek is meer dan alleen een vakbeurs. Het is een evenement waarbij de nadruk ligt op een inspirerend en breed programma dat verschillende disciplines presenteert. Modefabriek combineert mode, design, eten, kunst, fotografie en muziek.

Read more →

Meer over diensten en support

Support

De Lodge is er voor bedoeld om je op een leuke, maar juiste wijze te informeren over modellenwerk. Wat je kan doen, wat je niet hoeft te doen en wat je beter niet kan doen. Zo is er juridische ondersteuning waarbij ..


Lees verder

Meld je aan