WAT IS THE MODEL LODGE

De Model Lodge is een stichting die een platform biedt voor modellen en professionals in de mode- en fotografie industrie om de omstandigheden te verbeteren waaronder modellen werken. Vaak gaat het om simpele dingen die tot nu toe bij veel modellen onbekend zijn, maar soms is het noodzakelijk om meer steun te bieden, begeleiding of rechtshulp. De stichting maakt zich sterk voor alle modellen, jong en oud, ervaren en minder ervaren en geeft de modellen een stem.

Daarnaast organiseert de Lodge ook allerlei trainingen en evenementen voor een klein bedrag of zelfs gratis. Bij deze evenementen kan persoonlijk advies gevraagd worden of wordt een specifiek onderwerp behandeld worden. In dat geval zijn er mensen uit de branche die uit hun eigen ervaringen vertellen en op deze informele wijze modellen duidelijk maken wat ze kunnen en mogen verwachten.

 

Upcoming events

sat
30
Jun

Catwalk Training

Please note that this is an externally run event.
Tips & Tricks door catwalk coach Lyron Martina
Lees verder
Thu
07
Jul

Don't Tell My Booker

Fashion Week kick off party
Please note that this is an externally run event.
Lees verder
tue
10
Jul

I AM MODEL

Modellen info dag van Amsterdam Fashion WeekLees verder
wed
11
Jul

Model Dinner

Please note that this is an externally run event.
Modellen en opdrachtgevers ontmoeten elkaar op een leuke manier.Lees verder
Zie alle events →

Meer over the lodge

Missie

The Model Lodge, of de Lodge, heeft als missie het reguleren van de richtlijnen ten aanzien van de rechten van modellen in de modewereld en in de fotografie, zowel professioneel als in de ..


Lees verder

Certificering