GRONDRECHTEN OF MODERECHT

Om onze missie kracht bij te zetten zullen we samen met de leden periodiek de grondrechten van de modellen vaststellen. Deze grondrechten zullen de leidraad zijn en door de stichting verdedigd worden naar andere partijen.

Natuurlijk weet iedereen dat je aardig moet zijn voor iedereen, dat je elkaar met respect moet behandelen en alles wat wij in onze westerse, democratische maatschappij als normaal achten. Toch kan het even lekker zijn om terug te kunnen vallen op een platform dat voor jou en met jou denkt aan jou belang.

De stichting draagt er zorg voor dat deze grondrechten of het moderecht algemeen toepasbaar zullen zijn en niet irreëel of onredelijk. Het gaat uiteraard om Fair Modeling. Anderen uit de modesector, zoals fotografen, ontwerpers en tijdschriften zijn altijd welkom tijdens deze periodieke bijeenkomsten, zodat we een rechtvaardige lijst van grondrechten kunnen samenstellen die door alle partijen ook onderschreven wordt.

Upcoming events

sat
30
Jun

Catwalk Training

Please note that this is an externally run event.
Tips & Tricks door catwalk coach Lyron Martina
Lees verder
Thu
07
Jul

Don't Tell My Booker

Fashion Week kick off party
Please note that this is an externally run event.
Lees verder
tue
10
Jul

I AM MODEL

Modellen info dag van Amsterdam Fashion WeekLees verder
wed
11
Jul

Model Dinner

Please note that this is an externally run event.
Modellen en opdrachtgevers ontmoeten elkaar op een leuke manier.Lees verder
Zie alle events →

Meer over the lodge

Diensten & Support

Modellen die ingeschreven staan bij de Lodge krijgen op allerlei gebied support om hun hobby of beroep veiliger, beter en plezieriger uit te oefenen. Ze krijgen..


Lees verder

Meld je aan