Missverkiezingen Cat. A (licentiehouder)

De Lodge biedt ter ondersteuning certificering van alle personen en instanties die direct of indirect met modellen te maken. Deze certificering heeft tot doel onderscheid te maken tussen bedrijven en personen die wel de doelstellingen van de Lodge onderschrijven en welke niet. Op deze manier kan een model, of de ouders, makkelijker inzicht krijgen of een bedrijf of persoon het model op een verantwoorde manier laat werken en behandelt.

Uiteraard is de keuze van het model om met wie dan ook  in zee te gaan altijd zijn/haar eigen keuze of die van zijn/haar ouders. Het certificaat is een hulpmiddel om een verantwoorde keuze te kunnen maken.

Voor bedrijven en personen die modellen gebruiken is certificering een signaal naar de modellen dat zij op een verantwoorde manier met ze werken.

De certificering van modellen zelf is er voor bedoeld om de andere partij op een juiste en vertrouwde manier te informeren over de kenmerken van het model en de mate van betrouwbaarheid (afspraken nakomen, op tijd zijn), professionaliteit en ervaring.

Upcoming events

sat
30
Jun

Catwalk Training

Please note that this is an externally run event.
Tips & Tricks door catwalk coach Lyron Martina
Lees verder
Thu
07
Jul

Don't Tell My Booker

Fashion Week kick off party
Please note that this is an externally run event.
Lees verder
tue
10
Jul

I AM MODEL

Modellen info dag van Amsterdam Fashion WeekLees verder
wed
11
Jul

Model Dinner

Please note that this is an externally run event.
Modellen en opdrachtgevers ontmoeten elkaar op een leuke manier.Lees verder
Zie alle events →